Twitter a depășit 200 de milioane de utilizatori activi

Twitter a depășit 200 de milioane de utilizatori activi
scris 23 iul 2021

Gigantul american Twitter a înregistrat în al doilea trimestru un beneficiu net și o cifră de afaceri mai bune decât era prevăzut conform analizelor, cu 206 milioane de utilizatori activi, scrie Le Figaro.

După anunț, piața a reacționat pozitiv, înregistrând 4,64% dintre schimburile electronice ulterioare la închiderea Wall Street.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Numărul zilnic de utilizatori așa-numiți "generabili", adică cei care sunt expuși reclamelor pe platformă, a crescut cu 7 milioane de la un trimestru la altul, atingând 206 milioane la sfârșitul lui iunie, când piața conta pe 205,9 milioane, scrie News.ro.

Adesea criticată pentru tonul anumitor schimburi și circulația comentariilor care instigă la ură, Twitter spune că și-a îmbunătățit capacitatea de a depista mesaje cu un limbaj puternic.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

De asemenea, Twitter a înregistrat o creștere puternică a veniturilor din publicitate, cu 17% față de trimestrul anterior și aproape s-a dublat față de aceeași perioadă a anului trecut (+ 87%), până la 1,05 miliarde de dolari.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

În total, veniturile au ajuns la 1,19 miliarde de dolari, față de 1,06 preconizate, în timp ce venitul net pe acțiune a ajuns la 8 cenți, față de 7 așteptat de piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
utilizatori