OnePlus va lansa un smartphone în colaborare cu McLaren

OnePlus va lansa un smartphone în colaborare cu McLaren
scris 5 dec 2018

Producătorul chinez OnePlus, apreciat pentru raportul preț-calitate al smartphone-urilor, va lansa o ediție specială a unuia din telefoanele sale, în parteneriat cu producătorul auto McLaren.

Viitorul smartphone va fi o versiune modificată a modelului 6T, lansat în urmă cu o lună. Acesta se va numi OnePlus 6T McLaren Edition și va fi prezentat oficial pe 11 decembrie la Londra.

În afara logoului McLaren de pe spate, noua versiune va fi identică cu cea lansată în urmă cu o lună din punctul de vedere al construcției și designului. Este totuși posibil să fie disponibil într-o variantă coloristică nouă.

Marea diferență va consta în cantitatea de memorie și spațiu de stocare. Din informațiile vehiculate pe surse, OnePlus 6T McLaren Edition va avea 10 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare.

FOTO Samsung, prins cu reclamă amăgitoare: camera unui telefon, promovată cu o fotografie făcută, în realitate, de un aparat profesionist DSLR CITEȘTE ȘI FOTO Samsung, prins cu reclamă amăgitoare: camera unui telefon, promovată cu o fotografie făcută, în realitate, de un aparat profesionist DSLR

Dacă informația se adeverește, smartphone-ul va intra pe lista scurtă a dispozitivelor cu 10 GB memorie RAM, cea mai mare cantitate de memorie disponibilă la ora actuală pe un telefon.

Aproape sigur OnePlus 6T McLaren Edition va avea o disponibilitate limitată pentru a crea sentimentul de exclusivitate pe care aceste versiuni îl urmăresc de obicei.

Singurul mare semn de întrebare vizează prețul. Cea mai scumpă versiune a smartphone-ului 6T are 8 GB RAM și costă 630 de euro. Trecerea la 10 GB și brandul McLaren va crește cu siguranță prețul peste acest prag.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
mclaren
smartphone