OnePlus va oferi 3 ani de update-uri pentru smartphone-urile cu Android

OnePlus va oferi 3 ani de update-uri pentru smartphone-urile cu Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 iul 2021

Oppo și OnePlus vor unifica platformele OxygenOS și ColorOS, urmând să OnePlus să livreze update-uri de Android vreme de trei ani pentru smartphone-urile comercializate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce, recent, s-a realizat unificarea echipelor de dezvoltare de la Oppo și OnePlus, cele două companii anunță că vor face același lucru și cu cele două platforme pe care le dezvoltă, OxygenOS și ColorOS.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Unificarea platformelor va fi invizibilă pentru utilizatorii smartphone-urilor Oppo și OnePlus, deoarece la suprafața nu se va schimba nimic în urma acestui proces, cel puțin inițial.

Mai important este că, cu această ocazie, utilizatorii telefoanelor OnePlus vor primi un an în plus de update-uri. Compania chineză va oferi 3 ani de update-uri, în loc de 2.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Extinderea suportului pentru update-uri este notabil, deoarece OnePlus este prima companie care ridică ștacheta la nivelul stabilit de Samsung în urmă cu câteva luni. După Samsung, OnePlus este al doilea producător care oferă 3 ani de update-uri pentru Android, cu mențiunea că Samsung oferă update-uri de securitate vreme de 4 ani.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Noua politică se va aplica pentru smartphone-urile viitoare. Singura serie existentă care va beneficia de 3 ani de update-uri este OnePlus 8.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
oppo
update
smartphone
android