Oracle anunță că a încheiat toate operațiunile din Rusia

Oracle anunță că a încheiat toate operațiunile din Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2022

Gigantul de software Oracle a anunțat că a încheiat toate operațiunile din Rusia, răspunzând astfel unui mesaj transmis de președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Oracle a încheiat toate operațiunile din Federația Rusă. Accesul la asistență a fost întrerupt, iar actualizările software și corecțiile nu mai sunt disponibile pentru descărcare. Oracle a suspendat toate serviciile de consultanță și asistență avansată pentru clienți", a anunțat compania.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel către companiile de software, duminică, pe Twitter, el cerându-le acestora să nu asigure suport pentru produsele lor în Rusia, scrie News.ro.

Acum nu pot exista “jumătăți” de decizii sau “jumătăți de măsură”. Există doar negru și alb, bine sau rău! Sunteți fie pentru pace, fie îl susțineți pe cruntul agresor rus să ucidă copii și femei în Ucraina. Microsoft, Oracle, SAP, nu mai asigurați suport pentru produsele voastre în Rusia, opriți războiul!”, a scris Zelenski.

viewscnt
Afla mai multe despre
oracle
rusia