Orange mizează pe pachetele integrate fix-mobil și le lansează la nivel național urban

Orange mizează pe pachetele integrate fix-mobil și le lansează la nivel național urban
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 5 sep 2016

Orange România, liderul pieței autohtone de telefonie mobilă, a lansat la nivel național urban pachetele de servicii integrate fix-mobil Orange Home cu internet prin fibră optică la viteze de descărcare de până la 1 Gb pe secundă, televiziune prin cablu digital, opțiuni de voce fixă, precum și soluții pentru monitorizarea și controlul locuinței.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După lansarea din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, compania de telefonie mobilă extinde la nivel național, în zonele urbane, gama de servicii pentru acasă care ajung astfel la clienții din peste 90 de orașe ale țării.

Piața de telecom este estimată la 3,4 miliarde de euro pentru acest an, iar România se menține în primele zece țări din lume în ceea ce privește viteza internetului, a spus Liudmila Climoc, CEO Orange România.

De asemenea, potrivit studiilor, din cele 7,5 milioane de gospodării din România, 94,4% sunt dotate cu televizor, iar 51,8% au o conexiune fixă la internet, iar circa 50% au conexiune atât fixă cât și mobilă la internet. Dacă acum unu din doi utilizatori au smartphone, studiile arată că până în 202, 4 din 5 utilizatori vor avea un astfel de telefon, iar 75% dintre gospodării vor avea conexiune fixă la internet.

”Prin extinderea gamei de servicii, oferim clienților noștri posibilitatea să aleagă un singur furnizor care să integreze cu succes tehnologia în viața lor de zi cu zi”, a declarat Liudmila Climoc.

Orange lansează o aplicație care permite urmărirea pe mobil a meciurilor de fotbal din Liga 1 CITEȘTE ȘI Orange lansează o aplicație care permite urmărirea pe mobil a meciurilor de fotbal din Liga 1

Pachetele fix-mobil Orange Open pornesc de la 25 euro și includ internet fix prin fibră cu viteze de download de până la 1 Gb pe secundă, televiziune prin cablu cu peste 160 canale TV, inclusiv HBO, voce mobilă nelimitat și internet mobil 4G. 

Orange este lider de piață în România cu 9,846 milioane de clienți și venituri de 475,9 milioane de euro la 30 iunie 2016. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicații din lume, cu peste 250 milioane de clienți pe cinci continente.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange romania
servicii convergente