Outlook pentru Mac devine gratuit

Outlook pentru Mac devine gratuit
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 mar 2023

Utilizatorii laptopurilor și desktop-urilor Apple pot folosi gratuit aplicația Outlook, un privilegiu de care nici cei care folosesc Windows nu se bucură încă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-o mutare surprinzătoare, Microsoft a decis ca aplicația Outlook pentru Mac să devină gratuită, cu toate componentele sale, de la clientul de e-mail, la calendar și însemnări.

Astfel, aplicația Outlook poate fi descărcată din App Store și folosită fără licență sau plata abonamentului Microsoft 365.

Apple va lansa anul acesta primele produse cu chipset-ul M3 CITEȘTE ȘI Apple va lansa anul acesta primele produse cu chipset-ul M3

Outlook pentru Mac poate fi folosit cu conturi de Outlook.com, Gmail, iCloud, Yahoo și, în fapt, orice serviciu care oferă suport pentru protocolul IMAP.

În 2020, Microsoft a optimizat interfața aplicației pentru a fi în ton cu liniile de design folosite de MacOS. Mai mult, Outlook rulează mai nou nativ pe chipset-urile dezvoltate intern de Apple.

Aplicația suportă și tehnologia handoff implementată de Apple pe propriile dispozitive, ceea ce înseamnă că un e-mail început pe Mac poate fi scris mai departe de iPhone sau invers.

Cu aceeași ocazie, Microsoft anunță că va reface aplicația Outlook pentru Mac, care va arăta și va funcționa într-un mod similar aplicației web, Outlook.com.

viewscnt
Afla mai multe despre
outlook
mac
microsoft
apple