PC-urile cu Windows 10 pot fi securizate cu ajutorul cititoarelor de amprente de pe flagship-urile Samsung

PC-urile cu Windows 10 pot fi securizate cu ajutorul cititoarelor de amprente de pe flagship-urile Samsung
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 iul 2017

Posesorii celor mai noi smartphone-uri Samsung de top pot accesa și bloca accesul la calculatoarele cu Windows 10 folosind senzorul de amprente al telefoanelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung actualizat aplicația Flow, adăugând suport pentru funcția Hello din Windows 10. Această facilitate permite autentificarea biometrică a utilizatorilor prin scanarea facială, a irisului sau a amprentelor.

Prin interacționarea aplicației Flow a celor de la Samsung cu tehnologia Hello din Windows 10, utilizatorii smartphone-urilor producătorului coreean se pot loga la Windows 10 folosind senzorul de amprente de pe telefon.

iPhone 8 ar putea să fie lipsit de una dintre cele mai așteptate facilități CITEȘTE ȘI iPhone 8 ar putea să fie lipsit de una dintre cele mai așteptate facilități

Mai mult, aceeași aplicație va facilita și alte funcții precum sincronizarea notificărilor între calculator și telefon sau schimbul direct de fișiere între cele două dispozitive.

Se pare însă că aplicația celor de la Samsung nu funcționează chiar cum ar trebui. Utilizatorii acesteia i-au acordat nota 3.5 în magazinul de aplicații al celor de la Google.

Aplicația Samsung Flow este disponibilă pentru smartphone-urile Galaxy S6, S7 și S8.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
windows 10