Platforma MOCAPP atrage o finanțare de 175.000 euro de la ROCA X și Netopia Ventures

Platforma MOCAPP atrage o finanțare de 175.000 euro de la ROCA X și Netopia Ventures
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 oct 2021

MOCAPP, platformă de Influencer Marketing, a atras o nouă finanțare, în valoare de 175.000 euro, pe care o va utiliza pentru a intra în piața din Marea Britanie începând cu anul 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Suma investită vine din partea ROCA X (lead investor), respectiv Netopia Ventures, fiind o finanțare de tip Bridge, pentru o nouă rundă pe care MOCAPP intenționează să o susțină în primăvara anului viitor și care este estimată la maximum 1 milion euro.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

„Această primă susținere din partea unor investitori de calibrul ROCA X și Netopia vine la mai puțin de un an de la investiția crowdfunding derulată prin SeedBlink, pe care am folosit-o pentru atragerea de clienți din Centrul și Estul Europei, în special Bulgaria, Polonia și Cehia”, spune Florin Grozea, fondator si CEO MOCAPP.

Fondurile atrase recent vor fi utilizate pentru dezvoltarea unui nou tool digital adresat companiilor din e-commerce, care urmează a fi testat în variantă BETA în primavara anului 2022 și are ca focus piața britanică.

Marea Britanie detine cea mai mare piață de Digital Advertising din Europa - 70% din totalul pieței de publicitate din UK este digitală (via Statista 2007-2020 & 2021), fiind totodată cea mai mare piață de e-Commerce din Europa și locul 3 în lume după China și SUA.

MOCAPP a fost lansată în noiembrie 2019. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mocapp
roca x
netopia ventures