PlayStation 5 va fi lansat în ultima parte a anului viitor

PlayStation 5 va fi lansat în ultima parte a anului viitor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 oct 2019

Sony a anunțat că noua generație de PlayStation va fi disponibilă pe piață “în timp pentru sărbătorile de iarnă din 2020”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

PlayStation 5 nu va fi lansată anul acesta, așa cum au sperat unii după ce Sony a început încă din prima parte a acestui an să lanseze pe piață anumite informații despre următoarea generație a popularei console de jocuri, ci abia spre finalul anului viitor.

Ca și în alte cazuri, Sony va vrea să profite de pe urma perioadei de sărbători și va face tot posibilul ca PS5 să intre pe piață până la Crăciunul lui 2020.

Cu aceeași ocazie, cei de la Sony au mai făcut publice două informații de puzzle-ul încă incomplet în cea mai mare parte a lui PlayStation 5.

Amazon lansează primul Kindle pentru copii CITEȘTE ȘI Amazon lansează primul Kindle pentru copii

Controller-ul viitoarei console va avea o tehnologie nouă, care va oferi feedback haptic în funcție de acțiunile realizate în joc. Nu este clar până unde se va merge cu acest feedback, însă producătorul promite o experiență mai bună gamerilor.

De asemenea, cel puțin unele din butoanele controller-ului vor dispune de ceea ce Sony numește  “adaptive triggers”. Acestea vor putea detecta nivele diferite de presiune și chiar vor necesită punerea unei presiuni diferite în funcție de acțiunea și mediul în care aceasta se desfășoară.

Spre exemplu, controlul și feedback-ul vor fi diferite pentru o mașină condusă pe asfalt față de una condusă pe offroad.

Același controller va folosi de anul viitor o conexiune USB-C.

Nu se cunosc deocamdată multe alte aspecte legate de PS5, precum spațiul de stocare oferit prețul sau designul produsului, informații pe care Sony le va face probabil publice în preajma lansării oficiale.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation
gaming
jocuri