Poliția de Frontieră semnează cu Motorola

Poliția de Frontieră semnează cu Motorola
scris 14 dec 2020

Motorola a semnat un contract cu Poliția de Frontieră Română pentru furnizarea a 3.000 de camere video VB400 de la Motorola Solutions, împreună cu software-ul aferent, VideoManager.

Anterior, și Poliția Română a semnat cu Motorola.

VB400 Motorola este un dispozitiv de înregistrare light, care dispune de streaming Wi-Fi și de un sistem Bluetooth Sensor Monitoring, pentru a transmite în direct fluxul de la cameră la soft-ul VideoManager. Camera are o rezoluție de 1080p HD, cu unghi larg, iar durata de viață a bateriei este de până la 12 ore.

Spania constată cu tristețe: Am pierdut Centrul UE pentru securitate cibernetică în fața unui gigant București. Cândva sub influență sovietică, România este acum în slujba UE.SRI a ajutat la expunerea unui grup rus CITEȘTE ȘI Spania constată cu tristețe: Am pierdut Centrul UE pentru securitate cibernetică în fața unui gigant București. Cândva sub influență sovietică, România este acum în slujba UE.SRI a ajutat la expunerea unui grup rus

Motorola este unul dintre cei mai mari contractori ai autorităților publice din România din ultimii 25 de ani, furnizându-le acestora în principal soluții radio digitale TETRA (Terrestrial Trunked Radio).

Compania americană Motorola a deschis biroul din România în anul 1994.

viewscnt
Afla mai multe despre
poliția de frontieră română
camere video portabile
motorola solutions