Președintele Huawei: Supraviețuirea va fi principala prioritate în 2020

Președintele Huawei: Supraviețuirea va fi principala prioritate în 2020
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 dec 2019

Președintele Huawei, Eric Xu, a dat asigurări marți că "prioritatea cea mai mare" a companiei chineze pentru 2020 va fi "supraviețuirea", după ce a fost interzisă de către autoritățile americane, relatează agenția EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oficialul chinez a afirmat că veniturile din vânzări ale companiei au crescut cu circa 18% în 2019, conform estimărilor interne, la 850 miliarde yuani (121,794 miliarde dolari, 108,691 miliarde euro), deși cifra este sub proiecțiile inițiale, arată Agerpres.

În ceea ce privește anul 2020, Xu spune că Huawei va continua să fie pe lista neagră americană: "Nu vom crește la fel de rapid ca în prima jumătate a anului 2019 (...). Va fi un an dificil pentru noi".

FOTO HP Elite Dragonfly, noua gamă de laptopuri convertibile 2 în 1 CITEȘTE ȘI FOTO HP Elite Dragonfly, noua gamă de laptopuri convertibile 2 în 1

Președintele Huawei crede că Washington "va reprima în continuare dezvoltarea tehnologiei avansate pe termen lung", ceea ce va genera "un mediu provocator pentru ca Huawei să supraviețuiască și să prospere", și la aceasta se va adăuga și încetinirea economiei mondiale.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
sua