Primul iPhone fără breton ar putea fi lansat în 2024

Primul iPhone fără breton ar putea fi lansat în 2024
scris 21 apr 2022

Cel puțin cele două versiuni Pro de iPhone vor scăpa de breton peste doi ani, conform celui mai reputat analist Apple.

Analistul chinez Ming-Chi Kuo este convins că Apple va lansa în 2024 primele iPhone-uri fără breton, a căror parte frontală va fi acoperită aproape în totalitate de ecran.

Eliminarea bretonului, care găzduiește sistemului FaceID și camera frontală, va fi posibilă prin ascunderea acestora sub ecran. Eventualele dificultăți de funcționare de sub ecran a celor două componente vor fi reglate din software.

Instagram lansează funcția de strângere a fondurilor pentru Reels CITEȘTE ȘI Instagram lansează funcția de strângere a fondurilor pentru Reels

Kuo crede că în 2024 doar cele două versiuni Pro de iPhone vor scăpa de breton, Apple folosind această caracteristică pentru a crește vânzările celor mai scumpe modele. În mod normal, bretonul va dispărea un an mai târziu de pe toate modelele din serie.

Tehnologia necesară ascunderii sub ecran a camerei frontale și a sistemului Face ID există și acum. Însă, Apple va face pasul începând cu 2024 mai mult din considerente de strategie, crede analistul chinez.

Un așa-zis iPhone fullscreen, va elibera spațiu pe ecran pentru interfețele grafice ale sistemului de operare, aplicațiilor, jocurilor și, nu în ultimul rând, pentru filmele și serialele urmărite pe telefon.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
face id