Programul Apple pentru furnizorii de reparații independenți, lansat și în România

Programul Apple pentru furnizorii de reparații independenți, lansat și în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 9 iul 2020

Apple a lansat și în România un program prin care oferă furnizorilor de reparații independenți acces la componente originale și alte resurse pentru repararea dispozitivelor iPhone, la aproape un an de la introducerea programului în SUA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Lansat în august 2019, programul a fost extins acum în Canada și 32 de țări europene, inclusiv în România.

Programul pentru furnizori de reparații independenți se adresează firmelor interesate să ofere servicii de reparații pentru dispozitivele iPhone care au ieșit din perioada de garanție. Companiile care se califică primesc acces la piese de schimb, instrumente, instruire, ghiduri de servicii, diagnoze și resurse Apple originale.

VIDEO Samsung a fixat data de lansare a următorului Galaxy Note CITEȘTE ȘI VIDEO Samsung a fixat data de lansare a următorului Galaxy Note

Înscrierea în program este gratuită, la fel ca și instruirea tehnicienilor pentru companiile acceptate.

“Atunci când un client are nevoie de o reparație, vrem ca acesta să aibă o gamă largă de opțiuni, care nu doar că se potrivesc nevoilor sale, ci garantează și siguranță și calitate, astfel încât să își poată folosi iPhone-ul pentru cât mai mult timp”, spune Jeff Williams, directorul de operațiuni al Apple.

De la debutul programului în vara trecută, s-au înscris peste 140 de furnizori independenți de reparații, care își desfășoară activitatea în mai mult de 700 de locații în SUA, potrivit companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
furnizori independenti reparatii
piese originale apple service independent