Reddit va implementa etichete pentru conturile verificate

Reddit va implementa etichete pentru conturile verificate
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 iul 2023

Platforma socială Reddit, care încă nu a scăpat de protestele moderatorilor, se va alătura celorlalte rețele care dispun de etichete ce confirmă autenticitatea conturilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reddit a început să testeze un sistem propriu de etichetare a conturilor, menit să indice utilizatorilor că un anumit cont este deținut într-adevăr de persoana al cărui nume este afișat.

Deocamdată, spun reprezentanții companiei, este vorba de un test limitat, în care sunt implicate doar un număr limitat de conturi.

X (Twitter) lansează oficial programul de recompensare a creatorilor de conținut CITEȘTE ȘI X (Twitter) lansează oficial programul de recompensare a creatorilor de conținut

Compania nu oferă la această dată detalii despre sistemul de verificare, astfel că nu se știe în ce mod va funcționa procesul de verificare și dacă etichetele vor fi obținute gratuit sau contracost, ca la X (fostă Twitter).

În stadiul actual, etichetele, care sunt vizibile doar în aplicațiile de iOS și Android, apar în imediata apropiere a numelui de utilizator.

În același timp, compania continuă să promită îmbunătățirea accesibilității platformei sociale. Accesibilitatea a fost unul dintre motivele care au declanșat protestul moderatorilor, alături de obstrucționarea aplicațiilor terțe prin creșterea masivă a tarifelor de acces.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
etichete
verificare