Regina Angliei a postat pentru prima oară pe Instagram

Regina Angliei a postat pentru prima oară pe Instagram
scris 8 mar 2019

Regina Elisabeta II a Angliei ar putea fi cel mai nou influencer Instagram, aceasta postând pentru prima oară o fotografie în cadrul rețelei sociale.

Postarea făcută în urma unei vizite la Muzeul de Științe din Londra a fost postată pe contul TheRoyalFamily, însă a fost semnată de Regina Elisabeta.

Fotografia conține o scrisoare trimisă unuia dintre înaintașii săi, Prințul Albert, de către Charles Babbage, un om de știință britanic al secolului 19.

„Astăzi, în vizita la Muzeul Științei am dorit să găsesc o scrisoare din Arhivele Regale, redactată în 1843 și trimisă stră-străbunicului meu, Prințul Albert” scrie Regina pe contul Familiei Regale.

Guvernul francez a prezentat un proiect de lege pentru impozitarea companiilor de tehnologie CITEȘTE ȘI Guvernul francez a prezentat un proiect de lege pentru impozitarea companiilor de tehnologie

Fotografia postată, din câte se pare, de pe un iPad, nu este prima apariție a reginei pe social media. Aceasta a apărut în mai multe fotografii postate pe unul din conturile oficiale ale familiei regale, însă nu a fost niciodată până acum autoarea unei postări.

Regina Elisabeta II a postat pentru prima oară pe Twitter în 2014, tot când vizita Muzeul de Științe din Londra.

În 1976, Regina Elisabeta II a devenit primul oficial de stat care a trimis un e-mail. Se întâmpla în cadrul unei demonstrații a ARPANET, înaintașul internetului din ziua de azi.

viewscnt
Afla mai multe despre
regina angliei
regina elisabeta
instagram