Samsung a închis o fabrică din cauza coronavirusului

Samsung a închis o fabrică din cauza coronavirusului
scris 24 feb 2020

În urma infectării cu coronavirus a unui lucrător, Samsung a decis să închidă temporar una din fabricile sale.

Samsung a închis sâmbătă fabrica de telefoane din Gumi, Coreea de Sud, după ce la unul din angajații care lucrau în această fabrică a fost depistat virusul COVID-19.

Întreaga fabrică, care nu se află departe de cea mai afectată regiune din Coreea de Sud de virus, Daegu, va fi închisă complet cel puțin până luni.

Autoritățile europene avertizează: Preluarea Fitbit de către Google prezintă riscuri pentru datele utilizatorilor. Fitbit are în București cel mai mare birou de cercetare-dezvoltare din afara SUA CITEȘTE ȘI Autoritățile europene avertizează: Preluarea Fitbit de către Google prezintă riscuri pentru datele utilizatorilor. Fitbit are în București cel mai mare birou de cercetare-dezvoltare din afara SUA

Etajul pe care lucra angajatul infectat va rămâne închis încă cel puțin o zi.

Fabrica din Gumi produce telefoanele de top ale Samsung destinate pieței Sud Coreene, însă tot aici se fac și device-urile pliabile Galaxy Fold și Galaxy Z FLip.

Închiderea acestei fabrici ar putea reduce și mai mult stocurile noului Galaxy Z FLip, care erau oricum limitate și înainte.

Samsung nu este singurul producător de smartphone-uri ale cărui stocuri au de suferit în urma infectărilor cu virusul COVID-19. Apple a avertizat recent că veniturile sale ar putea fi afectate de pe urma virusului.

Deocamdată, restul fabricilor Samsung din Coreea de Sud nu au fost afectate, producția de ecrane și chipuri nefiind perturbată.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
coreea de sud
coronavirus