Samsung a vândut 1 milion de smartphone-uri Galaxy Fold (Update: Nu încă)

Samsung a vândut 1 milion de smartphone-uri Galaxy Fold (Update: Nu încă)
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 dec 2019

Update: Samsung spune că vânzările de Galaxy Fold nu au ajuns la 1 milion de exemplare și că președintele companiei, care a făcut anunțul, probabil a făcut confuzie cu targetul de vânzări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Primul smartphone pliabil al celor de la Samsung s-a vândut până acum într-un milion de exemplare.

Samsung a anunțat că Galaxy Fold, primul său smartphone pliabil lansat cu mare întârziere din cauza problemelor tehnice, a atins frumosa cifră rotundă de 1 milion de exemplare vândute.

Presupunând că nu au existat persoane care să cumpere mai multe exemplare pentru a-și face stocuri, asta înseamnă că 1 milion de oameni au considerat că Galaxy Fold merită prețul de aproape 2.000 de euro cerut de Samsung.

Programat inițial pentru o lansare în luna aprilie, Galaxy Fold a intrat pe piață abia la finalul lui septembrie, după ce Samsung a încercat să repare problemele descoperite la mecanismul de pliere.

Telefonica Deutschland a selectat Nokia și Huawei pentru construcția rețelei sale 5G, chiar dacă Germania nu a stabilit reglementările referitoare la securitate CITEȘTE ȘI Telefonica Deutschland a selectat Nokia și Huawei pentru construcția rețelei sale 5G, chiar dacă Germania nu a stabilit reglementările referitoare la securitate

În octombrie, la o lună de la momentul lansării, Samsung vânduse 500.000 de exemplare. Atingerea pragului de 1 milion două luni mai târziu, pare sugereze o reducere a ritmului, chiar dacă ne aflăm în plin sezon de sărbători.

Galaxy Fold a ajuns și în România la începutul acestei luni, la un preț de aproximativ 1.950 euro.

Samsung are planuri mari pentru 2020, când își propune să vândă 6 milioane de smartphone-uri pliabile, incluzând aici o a doua versiune de Galaxy Fold, care ar urma să intre pe piață cândva anul viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy fold
smartphone pliabil