Samsung, anunț-surpriză: poate renunța la lansarea telefoanelor din seria Galaxy Note în 2021

Samsung, anunț-surpriză: poate renunța la lansarea telefoanelor din seria Galaxy Note în 2021
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2021

Samsung Electronics a avertizat că ar putea renunța la lansarea telefoanelor premium Galaxy Note în 2021 și a admis că există probleme serioase cu furnizarea de cipuri, care afectează industria, de la producătorii de mașini la cei de smartphone-uri, transmit grupul nipon de media Nikkei și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Koh Dong-jin, unul din cei trei directori generali ai Samsung și responsabilul pentru divizia de telefonie mobilă, a făcut declarațiile la Adunarea Generală a Acționarilor, care a avut loc în orașul Suwon, la dus de Seul. Note este un produs cheie pentru grupul sud-coreean, scrie Agerpres.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Galaxy Note, cunoscut pentru ecranul său mare și stiloul S Pen-ul pentru luarea de notițe, este una din cele două linii de smartphone-uri de vârf ale Samsung, cealaltă fiind Galaxy S.

"Am aplicat experiența S Pen la modelul Galaxy S21 Ultra, lansat anul acesta. Ar putea fi dificilă lansarea a două modele S Pen într-un an", a declarat Koh, sugerând că ar putea "fi dificilă lansarea unui nou Galaxy Note în semestrul doi din 2021".

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Totuși, a explicat Koh, compania va oferi un nou Note anul viitor, dezmințind zvonurile că Samsung va retrage acest model.

De asemenea, a declarat Koh, Samsung se confruntă cu dificultăți în menținerea livrărilor de cipuri pentru dispozitivele sale iar directorii fac frecvente călătorii peste hotare pentru a se întâlni cu furnizorii. Samsung produce cipuri de memorie pentru smartphone-urile sale dar de asemenea cumpără diverse cipuri de la furnizori din China și alte state.

"Toți facem eforturi în fiecare zi pentru a rezolva această problemă. Trimestrul doi pare să fie problematic, dar ne vom asigura că nu vor fi probleme", a spus oficialul Samsung.

Samsung este cel mai mare mare producător din lume de chipuri de memorie și de telefoane mobile inteligente. 

viewscnt
Afla mai multe despre
galaxy note
samsung electronics