Samsung anunță o versiune a smartphone-ului Galaxy Z Flip 3, pentru care clienții pot alege dintr-un mare număr de culori

Samsung anunță o versiune a smartphone-ului Galaxy Z Flip 3, pentru care clienții pot alege dintr-un mare număr de culori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 oct 2021

Smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip 3 are o nouă versiune, a cărei unică noutate este o paletă foarte mare de culori din care utilizatorii pot alege, dacă nu au nimic împotrivă să plătească în plus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cei care se așteptau ca Samsung să vină cu ceva important la evenimentul Unpacked Part 2 (organizat la doar o zi după ce Google a prezentat Pixel 6 și la două zile după ce Apple a lansat mai multe produse) vor fi dezamăgiți.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Principala noutate cu care au venit coreenii este o nouă opțiune a smartphone-ului pliabil Galaxy Z Flip 3, numit Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition.

Bespoke Edition se diferențiază de versiunea originală prin două lucruri - oferă o paletă foarte largă de culori din care utilizatorii pot alege și costă cu 100 de dolari mai mult, adică 1.100 de dolari.

Cei care cumpără Z Flip Bespoke Edition vor putea, ulterior, să schimbe și culoarea sticlei de pe spatele telefonului. Asta dacă vor plăti cel puțin 79 de dolari (în funcție de opțiuni) pentru ceea ce Samsung numește Bespoke Upgrade Care service.

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

Tot acum, Samsung lansează și Galaxy Watch 4 Bespoke Studio, o facilitate prin care clienții pot personaliza diverse elemente ale ceasului, bineînțeles, contra cost.

Oficialii Samsung au lăsat de înțeles - fără să o spună cu subiect și predicat - că aceleași opțiuni de personalizare vor ajunge să fie disponibile, pe viitor, și pentru alte produse ale companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy z flip 3
culori