Samsung anunță oficial data de lansare a seriei Galaxy S21

Samsung anunță oficial data de lansare a seriei Galaxy S21
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 ian 2021

Producătorul coreean a trimis invitațiile de presă pentru primul eveniment de lansare pe care-l va organiza anul acesta și unde va fi prezentată noua serie de flagship-uri Galaxy S21.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a confirmat zvonurile de până acum, prin invitațiile de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe 14 ianuarie. Intitulat, ca de obicei, Galaxy Unpacked, acesta va fi evenimentul în care producătorul coreean va prezenta noua serie Galaxy S21.

Din informațiile neoficiale de până acum, noua serie va fi compusă din trei modele: S21, S21 Plus și S21 Ultra. Este așteptat ca primele două modele să fie similare, cu excepția dimensiunii, iar cel de-al treilea să se diferențieze printr-o serie de caracteristici în frunte cu cele legate de partea foto.

INFOGRAFIC România a avut cea mai mare creștere a cheltuielilor pentru comunicații din UE în ultimul deceniu CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC România a avut cea mai mare creștere a cheltuielilor pentru comunicații din UE în ultimul deceniu

S21 și S21 Plus urmează să aibă ecrane de 6,2 și 6,7 inch, ambele cu o rată maximă de refresh de 120Hz. Primul ar trebui să includă o baterie de 4.000 mAh, în vreme ce al doilea va beneficia de o baterie de 4.800 mAh.

În ceea ce privește chipset-ul, se pare că Samsung va folosi Exynos 2100 în Europa și alte regiuni, respectiv Snapdragon 888 în Statele Unite.

Versiunea Ultra este așteaptă să aibă în dotare nu mai puțin de 6 camere foto și ofere un zoom optic de 10X.

Seria Galaxy S21 capătă o semnificație nouă în 2021 pentru producătorul coreean, care a decis să renunțe la seria Note. Începând cu acest an, Samsung se va concentra pe flagship-urile S21 și pe smartphone-urile pliabile.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy s21