Samsung ar putea lansa o versiune mai mică a smartphone-ului Galaxy Note 10

Samsung ar putea lansa o versiune mai mică a smartphone-ului Galaxy Note 10
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 apr 2019

Așa-zisul phablet Samsung ar putea avea anul acesta o versiune cu ecran mai mic și probabil un preț mai redus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deși nu există încă informații oficiale clare privind performanța celor trei modele din seria Galaxy S10 lansate de Samsung pe paiață în luna martie, surse neoficiale susțin că modelul S10e are toate șansele să devină un adevărat succes.

Galaxy S10e este cel mai mic dintre cele trei modele, însă oferă o mare parte din caracteristicile celorlalte două versiuni la un preț mai mic - motiv pentru care pare să fie preferat de utilizatori.

Pe această idee, surse anonime din cadrul companiei citate de presa coreeană susțin că Samsung va lansa în toamnă, pentru prima oară, două versiuni ale flagship-ului Galaxy Note 10.

Coreea de Sud lansează vineri prima rețea 5G cu acoperire națională CITEȘTE ȘI Coreea de Sud lansează vineri prima rețea 5G cu acoperire națională

Alături de modelul așteptat, producătorul ar urma să prezinte și o versiune cu un ecran ceva mai mic. Este posibil ca a doua versiune să nu beneficieze de toate atributele modelului principal și să coste mai puțin.

Astfel, Note 10 ar deveni o serie compusă din două smartphone-uri. Modelul de top ar urma să aibă un ecran de 6,7 inch, în vreme ce secundul va fi dotat cu un ecran de 6,4 inch.

Sursele anonime citate susțin că decizia nu este doar luată, ci a fost deja făcută comanda de componente către furnizori, comandă ce are în vedere cele două versiuni.

A doua serie de flagship-uri Samsung, Galaxy Note 10, ar urma să fie lansată în a doua parte a lunii august, dacă se păstrează tiparul ultimilor ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy note
smartphone