Samsung ar putea lansa o versiune Mini a următorului său flagship, Galaxy S9

Samsung ar putea lansa o versiune Mini a următorului său flagship, Galaxy S9
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 nov 2017

Galaxy S9, serie care urmează să fie lansată în primăvara anului viitor, ar putea include un al treilea model, cu ecran mai mic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deși anul acesta nu a lansat un model Mini, Samsung a avut o tradiție anii anteriori în a lansa versiuni mai mici ale flagship-urilor sale, care să ofere același design, dar dotări mult mai slabe la un preț destul de ridicat.

Acest tip de smartphone purta numele vârfului de gamă însoțit de apelativul Mini. Anul acesta nu a existat un Galaxy S8 Mini, însă, conform unor surse anonime apropiate producătorului coreean, există șanse mari să existe un S9 Mini.

Astfel, Samsung ar urma să lanseze trei modele ale următorului său flagship. Pe lângă versiunea normală și cea Plus, cu ecran mai mare, se pare că va exista o versiune Mini, cu ecran mai mic.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Deși nu se cunosc detalii tehnice, se pare că așa-numitul Mini va avea un ecran de sub 5 inch. Pentru standardele actuale, când Apple se gândește să lanseze un iPhone de 6,5 inch, un telefon cu ecran mai mic de 5 inch poate fi considerat mic.

Însă, spre deosebire de modelele Mini pe care Samsung le-a lansat în trecut, viitorul S9 Mini nu va fi o versiune mult mai slabă decât originalul. Se pare că, în afară de ecranul mai mic, noul dispozitiv va oferi cam aceleași componente precum flagship-ul principal.

Dacă informația se va adeveri și Samsung va lansa, într-adevăr, trei versiuni ale modelului S9, producătorul coreean va ajunge să aibă patru flagship-uri pe an. Pe lângă cele trei, va fi lansat, în toamnă, Galaxy Note 9.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s9
smartphone