Samsung calcă pe urmele producătorilor chinezi: Galaxy S10 va fi livrat direct cu un mare avantaj, cerut de clienți

Samsung calcă pe urmele producătorilor chinezi: Galaxy S10 va fi livrat direct cu un mare avantaj, cerut de clienți
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mar 2019

Samsung a anunțat că Galaxy S10 va ajunge la clienți cu o folie de protecție deja montată pe ecran.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung calcă pe urmele producătorilor chinezi și alege să includă o folie de protecție a ecranului în pachetul cu care va fi livrat noul său flagship. Protecția va fi montată deja când utilizatorii vor scoate pentru prima oară telefonul din cutie.

Includerea unei foli de protecție care costă câteva zeci de lei nu este neapărat o decizie prin care Samsung încearcă să convingă oamenii să cumpere smartphone-ul care costă începând cu 750 de dolari, în cea mai ieftină variantă a versiunii S10E.

Motivul pentru care Samsung a ales să monteze din fabrică o folie de protecție pe ecranul noului său flagship ține de senzorul de amprente. Pe piață există foarte puține sisteme de protecție a ecranului compatibile cu senzorul ultrasonic de amprente integrat în ecran.

Huawei pledează nevinovat în procesul în care este acuzat de furt de secrete comerciale CITEȘTE ȘI Huawei pledează nevinovat în procesul în care este acuzat de furt de secrete comerciale

Utilizatorii care nu cunosc detaliile tehnice ale senzorului de amprente pe care Samsung l-a montat în ecranulu lui Galaxy S10, s-ar putea trezi că nu pot să-și deblocheze telefonul după montarea unei folii de protecție obișnuite.

Samsung ia astfel o măsură care să prevină o avalanșă de apeluri pe linia de suport tehnic din partea utilizatorilor care nu și-ar mai putea folosi telefonul din cauza foliei de protecție incompatibile cu senzorul de amprente integrat în ecran.

Samsung nu este primul producător care a ales această soluție după ce a trecut la senzorul de amprente integrat direct în ecran. Același lucru l-a făcut anul trecut și producătorul chinez OnePlus, care a montat din fabrică o folie de protecție pe ecranului modelului 6T.

Galaxy10 urmează să fie disponibil începând cu 8 martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s10
smartphone