Samsung Electronics amână lansarea pe piață a Galaxy Fold, explicând că dispozitivul are nevoie de îmbunătățiri

Samsung Electronics amână lansarea pe piață a Galaxy Fold, explicând că dispozitivul are nevoie de îmbunătățiri
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2019

Samsung Electronics a anunțat luni că amână lansarea pe piață a telefonului pliabil Galaxy Fold, după ce unele dintre persoanele care l-au testat au spus că dispozitivul începe să aibă probleme după doar o zi sau două de utilizare, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Compania a amânat evenimentele media planificate pentru dispozitiv în această săptămână la Hong Kong și Shanghai, scrie News.ro.

“Pentru a evalua în totalitate feedback-ul utilizatorilor și pentru a efectua noi teste interne, am decis să amânăm lansarea Galaxy Fold. Intenționăm să anunțăm data de lansare în următoarele săptămâni”, a declarat un purtător de cuvânt al Samsung.

ING Bank anunță când își mută sediul central, relocând 2.000 de angajați. Petr Kellner, cel mai bogat om de afaceri din Cehia, a cumpărat actualul sediu al băncii CITEȘTE ȘI ING Bank anunță când își mută sediul central, relocând 2.000 de angajați. Petr Kellner, cel mai bogat om de afaceri din Cehia, a cumpărat actualul sediu al băncii

În timp ce mulți utilizatori au spus că văd un mare potențial al Galaxy Fold, unii dintre ei au arătat că dispozitivul are nevoie de îmbunătățiri care să asigure cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori, potrivit unui comunicat al companiei.

În loc să primească laude înainte de lansarea care ar fi trebuit să aibă loc în Statele Unite pe 26 aprilie, grupul sud-coreean a fost asaltat de jurnaliștii din domeniul tehnologiei care au raportat fisuri, umflături sau pâlpâiri ale ecranelor, probleme care au readus în atenție cazul de acum trei ani al telefonului Galaxy Note 7 care se aprindea sau exploda, obligând compania să îl retragă de pe piață.

Până în prezent, Samsung a stabilit că ”a existat o situație în care subtanțe găsite în interiorul telefonului au afectat performanța dispozitului” și că ”impactul în partea superioară sau cea inferioară a telefonului”poate provoca probleme ecranului.

Samsung a lăudat modelul pliabil de telefon ca fiind viitorul în industriei dispozitivelor mobile, care a beneficiat de puține surprize de la lansarea iPhone de către Apple, în 2007.

Compania concurentă Huawei Technologies a anunțat la rândul ei un telefon pliabil, Mate X.

Samsung intenționa inițial să înceapă vânzările de telefoanele Galaxy Fold în Coreea de Sud și Europa în luna mai, dar pentru cele din China nu stabilise încă o dată.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung electronics
galaxy fold