Samsung Galaxy Fold a sosit în România. Prețul - un concediu de 7 zile în Bali sau Thailanda pentru două persoane

Samsung Galaxy Fold a sosit în România. Prețul - un concediu de 7 zile în Bali sau Thailanda pentru două persoane
scris 6 dec 2019

Samsung România a prezentat în AFI Cotroceni telefonul cu ecran pliabil Galaxy Fold, care poate fi achiziționat pentru suma de 9.499 lei. Terminalul se găsește și în oferta Orange România - 9.548,02 lei (fără abonament) și Vodafone România - 1.948 euro (fără abonament), prețuri reprezentând echivalentul unei vacanțe de 7-10 zile în Bali sau Thailanda pentru două persoane.

Terminalul este dotat cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855, 12 GB RAM și o baterie de 4380 mAh, plus 512 GB de stocare eUFS, cameră selfie duală de 10 + 8 mpx și în spate o cameră triplă de 16 + 12 + 12 mpx.

Ecranul de 7,3 inch permite rularea simultană până la 3 aplicații în ferestre diferite.

O firmă controlată de Nicolae Badea, fostul finanțator Dinamo, a depus singura ofertă pentru plata cu cardul la călătoriile cu transportul în comun din Constanța CITEȘTE ȘI O firmă controlată de Nicolae Badea, fostul finanțator Dinamo, a depus singura ofertă pentru plata cu cardul la călătoriile cu transportul în comun din Constanța

Galaxy Fold are o grosime de 6.9 mm când este pliat sau 17 mm pliat. Este diponibil pe argintiu, albastru, verde și negru.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
fold
lansare
romania