Samsung lansează accesoriile de localizare a obiectelor pierdute Galaxy SmartTag+

Samsung lansează accesoriile de localizare a obiectelor pierdute Galaxy SmartTag+
scris 12 apr 2021

Accesoriile Galaxy SmartTag+, care pot fi folosite pentru localizarea cu precizie cheilor, telefoanelor și a altor obiecte, sunt acum disponibile pe piață.

SmartTag+ sunt o versiune avansată a accesoriile Galaxy SmartTag, lansate recent de Samsung. Noile tag-uri de localizare folosesc pentru localizare, pe lângă Bluetooth, protocolul UWB (ultra-wideband).

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Acestea pot fi pur și simplu atașate unui produs, rucsac, chei sau orice altceva, pentru a fi localizate prin intermediul smartphone-ului. Datorită protocolului UWB, localizarea este mult mai precisă în cazul tag-urilor care folosesc doar Bluetooth.

Galaxy SmartTag+ realizează localizarea și cu ajutorul rețelei compuse din toți utilizatorii acestor accesorii, astfel că, un telefon uitat într-un bar, de exemplu, ar putea fi localizat cu ajutorul indirect al altui utilizator aflat în același loc.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Pentru a ajuta localizarea, utilizatorul poate comanda telefonului pierdut emiterea unui sunet puternic.

Beneficiile protocolului UWB sunt disponibile dacă se folosește unui smartphone compatibil, precum flagship-urile S21+ și Ultra lansate de Samsung anul acesta. Un alt avantaj exclusiv pentru aceste modele este localizarea spațială a obiectelor, cu ajutorul capacităților de realitate augmentată ale telefonului.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Un Galaxy SmartTag+ cu UWB costă 40 de dolari, cu 10 dolari mai mult decât versiunea simplă SmartTag.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
localizare
galaxy
smarttag+