Samsung lansează tabletele cu Android Galaxy Tab S4 și Galaxy Tab A 10.5

scris 2 aug 2018

Cu doar o săptămână înainte să prezinte smartphone-ul Galaxy Note 9, Samsung a lansat tabletele Galaxy Tab S4 și Galaxy Tab A 10.5 în cadrul unui eveniment organizat în Manhattan.

Pentru că suportul Google și al dezvoltatorilor de aplicații pentru tabletele cu Android este redus, Samsung a decis să-și ia soarta în mâini și să folosească software-ul propriu pentru a încerca să ofere o experiență decentă și o productivitate asemănătoare PC-urilor.

Galaxy Tab S4, cea mai puternică dintre cele două tablete, folosește software-ul Samsung Dex, care oferă o interfață similară celei cu care utilizatorii sunt obișnuiți de pe desktop, cu o bară de programe ce încearcă să faciliteze multi-tasking-ul.

În spatele unui ecran sAMOLED de 10,5 inch cu rezoluție de 2500 x 1600 pixeli se ascunde un chipset Snapdragon 835, 4 GB memorie RAM și 64 GB / 256 GB spațiu de stocare.

WhatsApp va avea reclame și funcții noi contra cost, care să aducă, în sfârșit, venituri Facebook CITEȘTE ȘI WhatsApp va avea reclame și funcții noi contra cost, care să aducă, în sfârșit, venituri Facebook

Cea de-a doua tabletă, Galaxy Tab A 10.5 reduce nivelul dotărilor tehnice, dispunând de 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare, alături de chipset-ul Snapdragon 450.

În afara dotărilor tehnice, Galaxy Tab S4 mai are de partea ei și o greutate mai mică cu aproximativ 50 de grame comparativ cu Galaxy Tab A 10.5.

Cele două tablete au în comun designul lipsit de clasicele butoane fizice de sub ecran, bateria de 7.300 mAh și versiunea 8.1 de Android.

Producătorul coreean nu a oferit detalii privitoare la disponibilitate și prețuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
tablete
android