Samsung lansează unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri pe care le-a vândut vreodată

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 oct 2020

Samsung a prezentat Galaxy M11, un smartphone low-end, care atrage atenția prin prețul modest, în ton cu dotările tehnice oferite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Galaxy M11 va intra pe piață în timp util înainte de sărbătorile de iarnă și va reprezenta, foarte probabil, o opțiune atrăgătoare pentru bugetele mici. Asta pentru că va costa 159 de euro.

Pentru acești bani, clienții vor primi un smartphone cu ecran Infinity-O Display de 6,4 inch și cu o rezoluție de 720 x 1560 pixeli. Pe spatele telefonului este plasat senzorul de amprente pentru autentificarea biometrică.

Google a prezentat smartphone-urile Pixel 5 și Pixel 4a 5G CITEȘTE ȘI Google a prezentat smartphone-urile Pixel 5 și Pixel 4a 5G

Modestul sistem foto este compus camera principală de 13MP și F1.8, camera ultra-wide de 5MP și F2.2 respectiv senzorul de profunzime de 2MP. Obiectul frontal are 8MP și o apertură F2.0.

La interior își fac treaba un chipset cu 8 nuclee Cortex-A53 la 1.8 GHz, 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare ce poate fi suplimentat cu un card de memorie de maxim 512GB.

Bateria din dotare are o capacitate de 5.000 mAh, ceea ce nu este deloc puțin, însă se va încărca cu doar 15W.

Galaxy M11 va deveni disponibil în Europa în cursul lunii octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone