Samsung Money va fi lansat în această vară

Samsung Money va fi lansat în această vară
scris 28 mai 2020

Samsung va intra în curând în rândul companiilor de tehnologie care oferă propriul card, în cadrul unui serviciu care se va numi Samsung Money și va semăna mult cu ofertele unor fintech-uri mobile-first precum Revolut, N26 sau Monese.

Compania coreeană a făcut publice noi informații despre viitorul card al companiei, ce va fi lansat pe parcursul verii. Acesta este rodul unui parteneriat între Samsung și SoFi, un fintech din San Francisco.

Samsung Money va include un cont, un card de debit Mastercard emis de The Bancorp Bank și o legătură strânsă cu Samsung Pay, aplicație din care se vor realiza operațiunile financiare și care va oferi informații detaliate despre situația financiară a contului și cheltuielile realizate.

Twitter marchează pentru prima oară postările lui Trump drept înșelătoare CITEȘTE ȘI Twitter marchează pentru prima oară postările lui Trump drept înșelătoare

Samsung promite că nu vor exista taxe (cel puțin la început), iar dobânzile vor fi peste media națională, însă nu oferă informații concrete în acest sens.

Aplicația Samsung Pay va fi esențială pentru noul serviciu financiar. Din aceasta se va putea aplica pentru card și tot aceasta va putea fi folosită pentru tranzacții încă înainte de emiterea cardului fizic.

Cu sau fără cardul fizic, Samsung Money va putea fi folosit pentru cumpărături online și achiziții offline realizate contactless cu un dispozitiv mobil compatibil.

Achizițiile făcute cu Samsung Money vor genera ceea ce compania coreeană numește Samsung Rewards - puncte care pot fi folosite pentru a obține reduceri la achiziția produselor Samsung.

În Statele Unite, conturile Samsung Money vor fi asigurate prin intermediul agenției federale FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) și vor acoperi sume de până la 1,5 milioane de dolari. De asemenea, parteneriatul cu SoFi oferă retrageri fără comisioane de la cele peste 55.000 de ATM-uri din rețeaua Allpoint.

Samsung Money va fi lansat în Statele Unite în decursul verii, însă cei interesați se pot înscrie pe lista de așteptare de pe site-ul Samsung. Rămâne de văzut în ce măsură și în ce ritm disponibilitatea serviciului va fi extinsă.

Samsung Money va fi lansat în această vară

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
card
fintech