Samsung oferă un update de software în Coreea de Sud pentru a limita încărcarea bateriei telefoanelor Galaxy Note 7

Samsung oferă un update de software în Coreea de Sud pentru a limita încărcarea bateriei telefoanelor Galaxy Note 7
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 sep 2016

Compania Samsung, care a îndemnat utilizatorii de smartphone Galaxy Note 7 să le închidă, din cauză că riscă să ia foc, a anunțat că va face un update de software în Coreea de Sud pentru a limita încărcarea bateriei la 60%, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Samsung nu a decis deocamdată dacă va introduce programe similare și în alte țări, a precizat o purtătoare de cuvânt al companiei, scrie News.ro.

Update-ul, care va fi automat, va începe pe 20 septembrie, la ora locală 2 (19 septembrie, 20 ora României), se arată într-un comunicat al Samsung.

De asemenea, Samsung intenționează să le ofere telefoane noi, cu baterii sigure, clienților din Coreea de Sud, începând din 19 septembrie.

Adblock Plus nu mai blochează reclamele, le vinde CITEȘTE ȘI Adblock Plus nu mai blochează reclamele, le vinde

La începutul lunii septembrie, Samsung a oprit vânzările telefoanelor Galaxy Note 7, urmând să recheme de pe piață 2,5 milioane de aparate din 10 țări, inclusiv din Coreea de Sud și SUA.

Unii analiști estimează că Samsung ar putea pierde cinci miliarde de woni (4,5 milioane de dolari) în urma rechemărilor.

De asemenea, rechemarea telefoanelor Galaxy Note 7, vândute cu circa 890 de dolari fiecare, ar putea lovi greu vânzările Samsung  și riscă să aibă un impact de durată asupra imaginii companiei și asupra cotei pe care o deține aceasta pe piața smartphone-urilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy note 7