Samsung pregătește lansarea unui difuzor inteligent

Samsung pregătește lansarea unui difuzor inteligent
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 iul 2017

Samsung va lansa anul acesta un difuzor inteligent ce va avea la bază propriul asistent digital.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Una dintre cele mai dinamice piețe din zona de tehnologie, cea a difuzoarelor inteligente, este pe cale să devină și mai aglomerată. Alături de Amazon, Google, Apple și Microsoft se va alătura și Samsung.

Conform unui material publicat în The Wall Street Journal, Samsung va lansa propriul difuzor inteligent anul acesta. Proiectul aflat acum în lucru poartă numele de cod Vega, însă nu se știe dacă acesta va fi folosit și după lansarea oficială a produsului.

De fapt, nu se cunoaște nimic altceva despre viitorul speaker smart al coreenilor de la Samsung. Singurul lucru cert este lansarea acestuia este întârziată chiar de asistentul digital Bixby.

Germania este o țintă importantă a spionajului și atacurilor informatice lansate de guverne străine, precum cel turc, rus sau chinez CITEȘTE ȘI Germania este o țintă importantă a spionajului și atacurilor informatice lansate de guverne străine, precum cel turc, rus sau chinez

Anunțat în momentul lansării lui Galaxy S8, Bixby este software-ul care trebuie să joace rolul de asistent digital pe toate dispozitivele Samsung, de la smartphone-uri, la difuzoare. Însă, dezvoltarea acestuia decurge greoi.

Problema pare a fi cunoștințele precare de limbă engleză a le lui Bixby. Engleza este ca o cerință minimă pentru un asistent digital care ar trebui să învețe, în timp, cât mai multe limbi.

Spre deosebire de ceilalți mari producători, care au la dispoziție o cantitate foarte mare de date pe baza cărora să-și ”antreneze” asistentul, Samsung nu a reușit să colecteze atât de multe informații pe care să le transmită asistentului său digital.

De aceea, difuzorul inteligent al celor de la Samsung nu va fi lansat până când Bixby nu va avea cunoștințe cât mai temeinice de limba engleză.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
bixby