Samsung va lansa mai multe gadgeturi

Samsung va lansa mai multe gadgeturi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 iul 2021

A fost anunțat următorul eveniment Unpacked, eveniment în cadrul căruia Samsung este așteptat să prezinte smartphone-uri, ceasuri, căști și alte dispozitive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a trimis invitații pentru un nou eveniment Unpacked, care va fi organizat pe 11 august. Doar după indiciile lăsate de producător, evenimentul va fi unul dintre cele mai ample și mai bogate în noutăți de până acum.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Afișul de presă include patru hashtag-uri: #Z Fold3, #Z Flip3, #Buds2 și #Watch4, care sugerează clar că vor fi prezentate noi versiuni ale celor două smartphone-uri pliabile Fold și Flip, o nouă pereche de căști Buds și un nou smartwatch.

Din informațiile de până acum, Galaxy Z Fold3 va avea două ecrane Super AMOLED de 6,23 inch (ecranul extern), respectiv 7,55 inch (ecranul pliabil). Se va folosi noul chipset Snapdragon 888 și vor exista 12GB de memorie RAM.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

În total, Fold3 va gădui 5 camere foto. Alături de sistemul foto principal, format din trei camere, mai există câte o cameră frontală pe fiecare din cele două ecrane.

Z Filp3, al doilea smartphone pliabil al companiei, păstrează designul inspirat de telefoanele cu clapete de odinioară și se așteaptă să fie cu aproximativ 20% mai ieftin decât modelul anterior.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Galaxy Watch4 va marca trecerea smartwatch-urilor Samsung de la propriul sistem de operare, Tizen, la Wear OS, în urma parteneriatului cu Google, anunțat anterior.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
z fold3
z flip3
buds2
watch4