Samsung va lansa seria Galaxy Tab S8 de tablete, alături de smartphone-urile Galaxy S22

Samsung va lansa seria Galaxy Tab S8 de tablete, alături de smartphone-urile Galaxy S22
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 feb 2022

Evenimentul Unpacked pe care Samsung îl va organiza în curând va fi folosit nu doar pentru lansarea noii serii de smartphone-uri Galaxy S22, ci și pentru tabletele din seria Galaxy Tab S8.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Recunoscut pentru faptul că nu-și păzește foarte bine informațiile confidențiale legate de produsele viitoare, producătorul coreean a reușit, anul acesta, să piardă controlul inclusiv asupra unuia dintre comunicatele de presă pe care urma să le publice în ziua evenimentului.

Din acest comunicat, iese la iveală faptul că Samsung va prezenta și tabletele din seria Galaxy Tab S8 în cadrul evenimentului unde vedetele vor fi smartphone-urile din seria Galaxy S22.

Galaxy S22 va avea în construcție plase de pește reciclate CITEȘTE ȘI Galaxy S22 va avea în construcție plase de pește reciclate

Este vorba de trei tablete, care folosesc același sistem de numire ca și smartphone-urile - Galaxy Tab S8 (de 11 inch), Galaxy Tab S8 Plus (de 12,4 inch) și Galaxy Tab S8 Ultra (de 14,6 inch).

Toate cele trei tablete vor avea Wi-Fi 6E și vor folosi un sistem de încărcare de 45 de wați. Modelele Plus și Ultra vor include stylus-ul S Pen și vor avea ecrane OLED, în vreme ce Galaxy Tab S8 este dotat cu un ecran LCD.

Împreună cu smartphone-urile din seria Galaxy S22, tabletele Galaxy Tab S8 vor fi prezentate în cadrul evenimentului Unpacked pe care Samsung îl va organiza pe 9 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy tab s8
tablete
smartphone
galaxy s22