VoxiKids atrage 100.000 de euro

VoxiKids atrage 100.000 de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2022

Startup-ul VoxiKids, fondat de AnaMaria Onică și Cristian Băița, a atras o investiție de 100.000 de euro de la angel investor-ul Ruxandra Muys-Stoian, cofondatoare a WIT Angels Club, din Silicon Valley.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Firma a fost nițial finanțată de Gapminder VC, Smart Impact Capital, Cleverage VC și alți investitori, iar anul trecut a mai ridicat o finanțare prin Seedblink, ajungând astfel la a treia rundă de investiție.

Compania este format de o echipă de antreprenori, ingineri IT cărora li s-au alăturat pe parcurs 4 logopezi drept consultanți științifici. VoxiKids are în portofoliul său două produse dedicate de logopedie, VoxiClinic și VoxiKids App.

Workspace Studio: Spațiile tip “ferma de birouri” vor deveni istorie CITEȘTE ȘI Workspace Studio: Spațiile tip “ferma de birouri” vor deveni istorie

“Cred în importanța startup-urilor formate din echipe variate, care au femei în rândul fondatorilor. Cea mai importantă zonă de interes profesional pentru mine este health-tech, pentru că se află la intersecția studiilor mele medicale și a experienței acumulate de-a lungul ultimilor ani în transformarea digitală”, spune Ruxandra Muys-Stoian.

În 2021, VoxiKids a lansat clinica digitală VoxiClinic - o platformă online dedicată dezvoltării limbajului, care reunește specialiști în logopedie, părinți și copii. VoxiClinic a fost lansata pe 14 ianuarie 2021, iar în prezent este folosita în circa 50 de cabinete private.

Planurile Voxi pentru acest an includ extinderea rețelei de cabinete private, integrarea unor soluții de inteligență artificială și acces pentru părinți la conținut educațional.

Finanțarea va fi folosită pentru creșterea vânzărilor, comunicării și a marketingului.

viewscnt
Afla mai multe despre
voxikids
logopedie