SAP are un nou Managing Director în România

SAP are un nou Managing Director în România

Diana David

Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2021
Furnizorul german de soft și servicii SAP a numit-o pe Diana David în funcția de Managing Director. Ea va fi responsabilă de conturarea și implementarea unei noi strategii locale a companiei, cu accent pe accelerarea migrării în cloud, respectiv susținerea clienților existenți și potențiali în parcursul lor de transformare digitală.
 
Diana David s-a alăturat SAP România în urmă cu trei ani, ca Key Account Manager pentru sectorul public, ocupând anterior diverse roluri în echipa Orange România, unde și-a început activitatea profesională acum 18 ani. Aceasta are peste 15 ani de experiență în vânzări, timp în care a gestionat atât conturi private, cât și publice, specializându-se în sectorul public. Noul Managing Director al SAP România a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale și a urmat cursuri de PR și Comunicare timp de doi ani. 
VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002 și are birouri locale în București, Timișoara și Cluj, prin intermediul cărora furnizează servicii de consultanță și de implementare a proiecteor bazate pe soluții SAP pentru clienți din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Potrivit datelor subsidiarei, circa 600 de companii din România utilizează soluții business SAP, prezente în domenii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

 

viewscnt
Afla mai multe despre
sap
josephin galla
conducere sap
managing directror sap