Senior Software a cumpărat 30% din acțiunile Sincron HR

Senior Software a cumpărat 30% din acțiunile Sincron HR
scris 23 sep 2021

Furnizorul de sisteme integrate Senior Software a intrat în structura acționariatului HR Sincron, achiziționând 30% din acțiunile companiei.

HR Sincron este un business pornit în 2007, care furnizează companiilor din România și America de Nord o platformă software de resurse umane, prin care sunt gestionate integrat fluxurile din principalele verticale de HR.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Odată cu acest parteneriat, soluția Sincron HR Software va fi întregită de suita HR furnizată de Senior Software.

Senior Software este o companie fondată în 2003. În prezent, dispune de 6 divizii prin care implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în București, Constanța, Cluj, Iași, cu o echipă formată din 160 de angajați.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Senior Software a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri în valoare de 33,8 milioane de lei, în creștere cu peste 11% față de anul anterior.

viewscnt
Afla mai multe despre
senior software
sincron hr