Seria Galaxy a trecut de 2 miliarde de unități vândute

Seria Galaxy a trecut de 2 miliarde de unități vândute
scris 21 feb 2019

Samsung a anunțat că a vândut peste 2 miliarde de smartphone-uri din seria Galaxy, de când există aceasta până în prezent.

CEO-ul Samsung, DJ Koh, a anunțat miercuri seara în cadrul evenimentului de lansare al noilor flagship-uri Galaxy S10 și Galaxy Fold, că această serie de smartphone-uri a trecut de 2 miliarde de unități vândute.

Seria Galaxy a debutat în 2010 și include în prezent numeroase modele. Alături de flagship-urile Galaxy S și Galaxy Note, cărora li se adaugă acum și Galaxy Fold, această serie include și foarte multe smartphone-uri mai ieftine care vin să capitalizeze de pe urma brandului Galaxy.

Marea Britanie poate gestiona riscurile de securitate ale utilizării rețelelor Huawei și nu are dovezi de spionaj CITEȘTE ȘI Marea Britanie poate gestiona riscurile de securitate ale utilizării rețelelor Huawei și nu are dovezi de spionaj

DJ Koh nu a intrat în amănunte, astfel că nu știm cifrele exacte pe modele. Este cunoscut însă că S9, flagship-ul de anul trecut, a intrat la capitolul eșecuri, nereușind să se ridice la pretențiile producătorului.

În cadrul evenimentului Galaxy Unpacked de miercuri seara, Samsung a prezentat noua serie Galaxy S10, compusă din trei versiuni plus un model cu 5G, și primul smartphone pliabil al complaniei, Galaxy Fold.

În luna septembrie, Apple anunța că a vândut 2 miliarde de dispozitive cu iOS, sistem de operare folosit pe iPhone, iPad și iPod.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s10
galaxy f