Serviciile Apple au fost indisponibile joi pentru mai multe ore

Serviciile Apple au fost indisponibile joi pentru mai multe ore
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mar 2019

După ce Facebook și-a rezolvat problemele, a venit rândul Apple să nu își poată oferi serviciile utilizatorilor săi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând cu joi ora 17, ora României, vreme de aproximativ 4 ore și jumătate, Apple a avut problem cu iCloud, care a împiedicat la rândul său funcționarea normală a serviciilor care depindeau de el.

Apple nu a oferit până acum vreo explicație pentru problema de joi. Pe conturile de comunicare de pe rețelele sociale Apple spune că au fost afectați doar o parte a utilizatorilor, în vreme ce pagina de suport arată o extindere geografică largă a problemei.

iCloud Sign In, Backup, Calendar, Contacts, Mail, Keychain, iCloud Drive File Storage, iWork, Photos, Notes, Reminders, Find My iPhone - toate serviciile care presupun acces la serverele iCloud pentru anumite facilități, precum sincronizarea datelor, au fost afectate.

Facebook, după problemele de accesare de miercuri: Nu a fost un atac cibernetic CITEȘTE ȘI Facebook, după problemele de accesare de miercuri: Nu a fost un atac cibernetic

Apple este a treia mare companie de tehnologie care are probleme cu serverele în tot atâtea zile.

Marți a fost ziua în care Google a avut probleme. Gmail și Drive au fost indisponibile vreme de mai multe ore în Statele Unite, Australia, Asia și Europa.

Miercuri a venit rândul Facebook, care, cu o indisponibilitate de cel puțin 14 ore, a suferit cea mai extinsă din punct de vedere geografic și cea mai lungă perioadă de timp în care serviciile companiei, inclusiv Instagram, WhatsApp și Messenger, nu au putut fi accesate.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
icloud