Serviciile Facebook, indisponibile din nou pentru mai multe ore

Serviciile Facebook, indisponibile din nou pentru mai multe ore
scris 5 aug 2019

Facebook, Instagram și WhatsApp au întâmpinat noi probleme tehnice duminică, care le-au făcut inaccesibile pentru mulți utilizatori din întreaga lume.

După mulți ani în care au fost obișnuiți ca Facebook să funcționeze neîntrerupt, utilizatorii rețelei sociale și a celorlalte produse deținute de compania americană încep acum să se obișnuiască cu instabilitatea acestora.

Facebook, Instagram și WhatsApp au fost, din nou, afectate de probleme tehnice duminică, probleme care au făcut ca pur și simplu unii utilizatori să nu le poată folosi deloc.

Un joc electronic vechi de 30 de ani a fost vândut cu 9.000 dolari CITEȘTE ȘI Un joc electronic vechi de 30 de ani a fost vândut cu 9.000 dolari

Spre deosebire de ultimul incident, din luna iulie, când au fost afectate strict anumite componente, precum trimiterea și afișarea imaginilor, de aceasta dată serverele au tras după ele întreg serviciul, însă pe o durată mai scurtă.

Facebook nu a oferit o explicație oficială pentru aceste probleme, însă utilizatorii au putut observa că au fost afectați aleatoriu și indiferent de regiunea geografică sau tipul dispozitivului folosit.

Cu 2,7 miliarde de utilizatori pentru toate serviciile companiei, Facebook poate spune în apărarea sa că nu are o sarcină ușoară în a gestiona infrastructura necesară menținerii funcționale în permanență a acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
instagram
whatspap