Serviciul de Telecomunicații Speciale vrea să cumpere routere în valoare de aproape 7,4 milioane euro

Serviciul de Telecomunicații Speciale vrea să cumpere routere în valoare de aproape 7,4 milioane euro
scris 21 apr 2019

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) vrea să achiziționeze routere în valoare de 7,39 milioane euro, potrivit unui anunț publicat pe platforma online de achiziții publice SICAP, transmite News.ro.

”Obiectul achiziției constă în furnizarea de echipamente securizate de tip router pentru telecomunicații speciale / infrastructuri critice”, se arată în anunț.

Media cifrei de afaceri a unei firme interesate să participe la licitație, pe ultimii 3 ani (2016, 2017 și 2018), trebuie să fie de cel puțin 1,3715 milioane euro, fără TVA.

Oficiali: Platforma petrolieră maritimă Gloria nu mai prezintă siguranță și nu mai poate fi utilizată CITEȘTE ȘI Oficiali: Platforma petrolieră maritimă Gloria nu mai prezintă siguranță și nu mai poate fi utilizată

În plus, firma interesată trebuie să fi livrat în ultimii cinci ani, calculați până la data limită de depunere a candidaturii, produse similare cu cele ce fac obiectul procedurii de achiziție.

Tipul procedurii de achiziție este ”procedură competitivă cu negociere”, iar achizitia implică incheierea unui acord-cadru de 24 luni.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 mai, iar data de deschidere a ofertelor este 6 iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
serviciul de telecomunicatii speciale
sts
achizitii publice
routere
sicap