Siemens ar putea obține până la 600 milioane de euro în urma vânzării diviziei ITS

Siemens ar putea obține până la 600 milioane de euro în urma vânzării diviziei ITS
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2021

Conglomeratul industrial Siemens pregătește scoaterea la vânzare a diviziei care se ocupă de tehnologia și echipamentele de semnalizare, în cadrul planului de eficientizare a operațiunilor și renunțarea la activele care nu sunt de bază, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania germană ar urma să anunțe în vară vânzarea diviziei Intelligent Traffic Systems (ITS), valoarea sa fiind estimată la 500 - 600 milioane de euro, susțin sursele.

Tranzacție în IT: Americanii de la Orion Innovation cumpără compania românească Tellence Technologies. Orion își va extinde operațiunile de R&D în România CITEȘTE ȘI Tranzacție în IT: Americanii de la Orion Innovation cumpără compania românească Tellence Technologies. Orion își va extinde operațiunile de R&D în România

Siemens ar putea apela la o bancă de investiții pentru a administra vânzarea, dar ar putea de asemenea să organizeze tranzacția prin forțe proprii, scrie Agerpres.

În noiembrie, Siemens anunța că ar putea organiza ITS într-o companie separată, iar săptămâna trecută a informat că intenționează să facă asta până în vară și ia în considerare rebranduirea firmei.

ITS furnizează hardware și software pentru a monitoriza și dirija traficul, inclusiv tehnologie pentru semafoare, camere de luat vederi și radare, sisteme de taxare rutieră și de control a iluminării stradale.

ITS, care realizează vânzări anuale de 600 milioane de euro, face parte din Siemens Mobility.

viewscnt
Afla mai multe despre
siemens
its