Smartphone-ul pliabil Samsung ar putea avea trei camere foto

Smartphone-ul pliabil Samsung ar putea avea trei camere foto
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 ian 2019

Galaxy F, smartphone-ul pliabil pe care Samsung îl va lansa anul acesta, ar putea oferi o calitate a fotografiilor similară flagship-urilor pe care producătorul coreean le pregătește pentru 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Publicația coreean ETNews citează o sursă anonimă din cadrul Samsung care susține că smartphone-ul pliabil al companiei coreene va folosi un sistem foto compus din trei camere.

Sistemul foto ar urma să fie similar celui pe care Samsung îl va folosi și în cazul modelului Galaxy S10+, dispozitivul cu ecran mai mare din viitoarea serie de flagship-uri pe care Samsung o va lansa la începutul acestui an.

La sistemul foto dual se va adăuga o a treia cameră super-wide, a cărei deschidere largă va fi folosită în special în cazul peisajelor fotografiate cu viitorul smartphone.

Apple recunoaște, în sfârșit, că vânzările noilor iPhone sunt mai slabe decât se aștepta CITEȘTE ȘI Apple recunoaște, în sfârșit, că vânzările noilor iPhone sunt mai slabe decât se aștepta

Samsung va avea un început agitat de an. La finalul lunii februarie este așteptată prezentarea oficială a noilor flagship-uri din seria Galaxy S10.

La o lună distanță, Samsung ar urma să-și prezinte primul smartphone pliabil, cel al cărui nume se presupune că va fi Galaxy F, F de la foldable (pliabil).

Deși a fost prezentat deja oficial într-un mod extrem de succint și probabil va mai fi arătat și la Mobile World Congress, în februarie, despre Galaxy F nu se cunosc foarte multe informații.

Se știe că va avea un ecran 4,6 inch când este pliat și unul de 7,3 inch atunci când este desfăcut și că, probabil, va avea suport 5G. De asemenea, se pare că prețul acestuia va începe de la 1.770 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy