Snapchat concediază sute de angajați

Snapchat concediază sute de angajați
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2024

Snap Inc, compania care deține aplicația Snapchat, va concedia 10% din forța sa de muncă actuală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Concedierile vizează aproximativ 500 de angajați.

Compania avea circa 5.000 de angajați în noiembrie 2023.

Mercurul, interzis în electrice și electronice din 2025 în UE. Ecranele de laptop, becuri fluorescente compacte și bateriile nu vor mai conține mercur CITEȘTE ȘI Mercurul, interzis în electrice și electronice din 2025 în UE. Ecranele de laptop, becuri fluorescente compacte și bateriile nu vor mai conține mercur

„Pentru a ne poziționa cât mai bine afacerea pentru a ne îndeplini cele mai importante priorități și pentru a ne asigura că avem capacitatea de a investi incremental pentru a susține creșterea noastră în timp, am luat decizia dificilă de a ne restructura echipa”, este argumentat.

Compania Snap a atins venituri de aproape 1,19 miliarde dolari în cel de-al treilea trimestru al anului 2023, potrivit ultimelor date, o creștere de la 1,13 miliarde dolari, venit înregistrat în anul precedent.

Vodafone confirmă că are probleme în Italia și analizează viitorul operațiunilor sale. Are o încetinire semnificativă a creșterii și în Germania CITEȘTE ȘI Vodafone confirmă că are probleme în Italia și analizează viitorul operațiunilor sale. Are o încetinire semnificativă a creșterii și în Germania

Compania nu a avut un 2022 foarte bun, după ce a disponibilizat 1.300 de angajați și a renunțat la anumite produse pe care le dezvolta, precum drona Pixy.

viewscnt
Afla mai multe despre
snapchat
social media
abonament