Societe Generale Global Solution Centre numește un nou CEO în România

Societe Generale Global Solution Centre numește un nou CEO în România

Philippe Gabulon

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 aug 2021

Societe Generale l-a numit pe Philippe Gabulon în funcția de Director General al Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) în România. Philippe Gabulon va ocupa în continuare funcția de Director General Adjunct al Societe Generale Global Solution Centre în India, precum și pe cea de Director de Operațiuni pentru ambele centre globale, din India și România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Philippe Gabulon face parte din echipa Societe Generale de peste trei decenii. De-a lungul timpului, Philippe Gabulon a ocupat diferite funcții la nivel global, acoperind arii precum Investiții Bancare, Piețe de Capital, Tehnologia Informației, Externalizarea Serviciilor, Operațiuni și Audit. Numirea sa la conducerea Societe Generale Global Solution Centre în România vine într-un moment de creștere și oportunități importante pentru companie, iar expertiza sa va consolida poziția acesteia pe piață.

FOTO Noi mesaje înșelătoare care pretind că sunt trimise de către Poșta Română urmăresc golirea conturilor bancare CITEȘTE ȘI FOTO Noi mesaje înșelătoare care pretind că sunt trimise de către Poșta Română urmăresc golirea conturilor bancare

Philippe Gabulon îl succede pe Matthieu Pasquier, care își va continua, de asemenea, cariera în cadrul Grupului Societe Generale. 

Societe Generale Global Solution Centre a fost fondată în România, în anul 2011, ca un centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania oferă o gamă largă de servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume: finanțe și contabilitate, resurse umane, IT, Know Your Customer, compliance și Business Advisory Unit.

Societe Generale Global Solution Centre are echipă de peste 2.100 de experți și specialiști, compania deservește 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Societe Generale.

viewscnt
Afla mai multe despre
societe generale global solution centre
philippe gabulon