Spotify își prezintă cifrele

Spotify își prezintă cifrele
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2019

Platforma de streaming Spotify are 108 milioane de abonați plătitori, sau premium, și 232 de milioane de utilizatori activi lunar, potrivit cifrelor comunicate miercuri, citate de Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Datele reprezintă situația la finalul lunii iunie 2019, arată news.ro.

Creșterea înregistrată este de 8 milioane de abonați premium și de 15 milioane de utilizatori activi lunar în ultimele trei luni.

GALERIE FOTO Asus lansează cel mai puternic smartphone de gaming CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Asus lansează cel mai puternic smartphone de gaming

Prin comparație, Apple Music a înregistrat 60 de milioane de abonați la finalul lunii iunie, număr care îi cuprinde și pe cei ce beneficiază de o perioadă de trei luni de gratuitate. În cazul Spotify, perioada de gratuitate este de 30 de zile.

Compania, condusă de Daniel Ek, CEO, a anunțat că a semnat contracte cu două case de discuri importante, însă nu le-a numit.

Ek a precizat că pierderile din exploatare înregistrate în al doilea trimestru au ajuns la 3 milioane de euro. Pierderile nete ale companiei au fost de 76 de milioane de euro, față de 394 de milioane de euro în aceeași perioadă a anului trecut. Venitul trimestrial a crescut cu 31% la 1,67 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
muzica