Spotify lansează Wrapped 2023, împreună cu mai multe funcții noi

Spotify lansează Wrapped 2023, împreună cu mai multe funcții noi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 dec 2023

Rezumatul activității realizate de-a lungul acestui an în cadrul platformei suedeze de streaming este, acum, disponibil pe Spotify și vine la pachet cu o serie de noi facilități.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Spotify a lansat Wrapped 2023, sub care titulatură livrează ascultătorilor rezumatul conținutului ascultat anul acesta, într-un format pe care mulți utilizatori îl partajează pe rețelele de socializare.

Ajunsă deja în al nouălea an de existență, facilitatea va folosi AI-ul (în țările în care AI DJ este disponibil) pentru a ajuta utilizatorii să parcurgă rezumatul acestui ani.

Elon Musk, mesaj tranșant pentru firmele care nu mai plătesc pentru publicitate pe X CITEȘTE ȘI Elon Musk, mesaj tranșant pentru firmele care nu mai plătesc pentru publicitate pe X

„Me in 2023” este o funcție complet nouă. Conform companiei, aceasta completează datele care arată ce au ascultat utilizatorii, aducând informații despre cum au ascultat.

O altă noutate este „Sound Town”. Aceasta atribuie utilizatorului un oraș care corespunde gusturilor sale în materie de muzică.

Cele mai ascultate genuri de muzică sunt prezentate sub forma unui hamburger, care încurajează utilizatorii să posteze informația pe rețelele sociale.

Cu această ocazie, Spotify a publicat topurile ale celor mai ascultate melodii, albume, artiști și podcast-uri ale anului.

În topul artiștilor se află, în ordine, Taylor Swift, Bad Bunny, The Weeknd, Drake, Peso Pluma, Feid, Travis Scott, SZA, Karol G și Lana Del Rey.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
wrapped
muzică
streaming