Startup-ul irlandez HR Duo lansează un centru de software în România

Startup-ul irlandez HR Duo lansează un centru de software în România

Jerome Forde, fondator și CEO HR Duo

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 17 mai 2023

Startup-ul de tehnologie în domeniul resurselor umane HR Duo, cu sediul în Irlanda, a lansat un centru de software în România, ca parte a strategiei de expansiune internațională, relevă datele analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Situat în Brașov, noul birou-satelit are în prezent o echipă formată din 7 ingineri software, numărul acestora fiind estimat să crească la 17 în termen de doi ani, pentru a sprijini activitatea celor 45 de angajați de la sediul central din Irlanda.

Fondată de directorul general Jerome Forde în 2016, HR Duo automatizează, prin intermediul unei platforme proprii, până la 80% din cerințele de resurse umane ale unei companii, eliberând timp pentru manageri.

EXCLUSIV Jucătorul profesionist de poker Mikalai Vaskaboinikau a cumpărat One Herăstrău Office CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Jucătorul profesionist de poker Mikalai Vaskaboinikau a cumpărat One Herăstrău Office

În ianuarie, startup-ul irlandez a atras 4,5 milioane de euro întro rundă de finanțare Seria A condusă de Puma Private Equity, la o evaluare post-investiție de 10 milioane de euro.

HR Duo a anunțat atunci că va investi banii pentru a-și crește veniturile și numărul de angajați, inclusiv în Marea Britanie și România.

viewscnt
Afla mai multe despre
hr duo
solutii hr automatizate
hr duo romania
deschidere birou brasov
centru software hr duo brasov