Startup-ul românesc Bware Labs obține o finanțare de 6 milioane de dolari

Startup-ul românesc Bware Labs obține o finanțare de 6 milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2022

Bware Labs, un startup românesc fondat în decembrie 2020, care a creat o platformă pentru infrastructura API descentralizată, obține o finanțare de 6 milioane de dolari, într-o rundă de investiții Serie A.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cu noua finanțare obținută, Bware Labs, cu sediul la București, ajunge la investiții totale de 7 milioane de dolari și susține că valorează 50 de milioane de dolari, arată Startup Cafe.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

La noua rundă de finanțare au participat atât fonduri de investiții, cât și investitori individuali, care s-au alăturat celor din prima rundă de finanțare ridicată de Bware Labs în urmă cu mai puțin de 10 luni. Dintre noii investitori fac parte Hypersphere, Blizzard, Infinity Ventures Crypto, Woodstock, Figment, Axia 8 Ventures, Coingecko Ventures, Nexo, Connext, Kosmos Ventures, Impossible Finance, Nabais Capital, AVentures DAO, Subsquid, 3 Chaps Capital, Stakeborg.

Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație CITEȘTE ȘI Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație

„Suntem foarte încântați că am finalizat această rundă de investiții, din două motive principale: unul se referă la puterea pe care am adus-o în echipa noastră, prin integrarea investitorilor cu experiență, atât în criptomonede, cât și în finanțe tradiționale, proiecte mari de tehnologie și alți jucători din zona de infrastructură. Celălalt motiv este legat de creșterea companiei noastre și de extinderea ofertei noastre de tehnologie, care se va putea întâmpla acum într-un ritm accelerat datorită finanțării pe care am putut să o asigurăm și sprijinului investitorilor noștri”, a spus Flavian Manea, CEO Bware Labs.

Bware Labs este un startup românesc fondat în 2020 de cinci români. Este vorba despre Flavian Manea, care este și CEO-ul companiei, Alexandru Minulescu (CTO), Radu Enoiu (product manager), Matei Popp (devops technical lead) și Alexandru Filip (software development lead).

Platforma Bware Labs conectează consumatorii de date blochchain la „noduri” furnizate de furnizori independenți. Compania își propune să rezolve problemele legate de accesul nesigur la blockchain.

viewscnt
Afla mai multe despre
bware labs
infrastructura api
finantare