Succesorul lui iPhone XR va avea o baterie mai mare

Succesorul lui iPhone XR va avea o baterie mai mare
scris 12 iun 2019

iPhone-ul cu cea mai mare autonomie s-ar putea distanța și mai mult din acest punct de vedere de modelele mai scumpe, ale căror baterii nu țin la fel de mult.

Deși a fost cel mai ieftin model de anul trecut, iPhone XR a surclasat versiunile mai scumpe, iPhone XS și iPhone XS Max, din punctul de vedere al autonomiei oferite.

Acum, urmașul său, care s-ar putea numi iPhone XR 2 sau iPhone XIR, urmează să primească o baterie și mai mare care să crească și mai mult autonomia.

Conform unor surse din zona producătorilor de componente, Apple ar fi dat deja comanda pentru bateria succesorului lui iPhone XR către compania chineză Amperex Technology Limited.

Presa americană acuză Google că obține venituri de miliarde de dolari fără să plătească nimic creatorilor de conținut CITEȘTE ȘI Presa americană acuză Google că obține venituri de miliarde de dolari fără să plătească nimic creatorilor de conținut

Amperex Technology Limited este aceeași companie la care au apelat cei de la Samsung pentru a produce bateriile pentru Note 7, după ce s-a constatat că unele din bateriile originale explodau.

Apple a ales pentru modelul de anul acesta o baterie de 3.110 mAh. Comparativ cu bateria lui iPhone XR, care avea o capacitate de 2.942 mAh, noua baterie este mai mare cu aproximativ 5%.

Deși nu pare la prima vedere un câștig extraordinar, capacitatea mai mare a bateriei, împreună cu eficiența energetică superioară pe care a doua generație a chipset-ului Apple A13 se presupune că o va oferi ca urmare a procesului de construcție pe 7 nm, autonomia în cazul noului model ar putea crește semnificativ față de versiunea veche sau chiar de concurență.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone
apple
baterie