SURPRIZĂ Visual Fan, care deține brandul Allview, intră pe piața de autovehicule electrice

SURPRIZĂ Visual Fan, care deține brandul Allview, intră pe piața de autovehicule electrice
scris 9 dec 2021

Visual Fan, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, intră pe o nouă piață, cea a mașinilor electrice.

În ultimii ani, industria IT a cunoscut un grad de dezvoltare și inovare din ce în ce mai accentuat, fapt constatat și în cadrul industriei auto. Tot mai multe companii din domeniul tehnologiei s-au îndreptat spre piața mașinilor electrice, iar pe de altă parte, industria auto a manifestat o tendință de electrificare accentuată, mașinile devenind din ce în ce mai automatizate și tehnologizate.

Acum, Visual Fan intră la rândul său pe această piață prin lansarea unei companii noi, ce va avea ca obiect de activitate principal distribuția de mașini electrice – Visual EV S.R.L. și al cărei capital este deținut în proporție de 95% de către Visual Fan S.A..

PROFIT NEWS TV Dragoș Anastasiu, despre taxa de solidaritate: Adică tot pe cei care produc punem biciul? CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Dragoș Anastasiu, despre taxa de solidaritate: Adică tot pe cei care produc punem biciul?

„Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim să fim parte încă la început din tranziția către o mobilitate mai curată și mai durabilă, dintr-un viitor sustenabil, în care calitatea aerului va conta tot mai mult. În prezent, ne confruntăm cu această tendință de deplasare a companiilor din tehnologie către industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare și tehnologizare a autovehiculelor. În plus, tendința de electrificare este tot mai accentuată, iar din aceste motive ne-am propus să venim în sprijinul utilizatorilor și potențialilor clienți de autovehicule electrice. În viitor, dorim să ne aducem aportul pe această piață și în industria mașinilor electrice”,, spune Lucian Peticilă, CEO Visual Fan S.A. și Visual EV S.R.L.

Primul model de mașină va fi prezentat în cadrul evenimentului de lansare, pe 16 decembrie, la showroom-ul Brady Auto Center, care reprezintă primul dealer al companiei Visual EV SRL. 

viewscnt
Afla mai multe despre
visual fan
autovehicule electrice